Yoga vakantie in Nederland.

Vanuit onze mooie, landelijke, rustige omgeving, vlakbij de Maas en Waal, in het rivierenland , bieden wij de mogelijkheid aan, om een geheel verzorgde Yoga vakantie in Nederland, met ons in te plannen voor  uzelf, uw vriendinnen, vrienden, collega’s of familie.

  • Even er tussen uit, in een rustige en landelijke omgeving.
  • Een of meerdere dagen lang leven van yoga, aangevuld met workshops naar keuze.
  • Met z’ n allen aan tafel schuiven en je te goed doen aan de met zorg en liefde bereide vegetarische maaltijden.
  • Fietsen en wandelen door de uiterwaarden of over de prachtige Maas- of Waaldijk.
  • Bij mooi weer, heerlijk zitten op een van de terrassen en genieten van onze tuin met zijn vergezichten en mooie luchten.
  • ‘s Avonds zitten bij het houtvuur.

Wij richten ons tot iedereen, die graag, al doende, willen ervaren hoe yoga voelt, maar ook tot hen die reeds bekend zijn met yoga en degene die een leuke, ontspannende en betaalbare vakantie in Nederland willen houden. Lichaamsgewicht en leeftijd spelen geen rol. Lenig hoef je evenmin te zijn, maar je zou het per ongeluk wel kunnen worden. Tijdens de lichaams- ontspannings- en ademhalingsoefeningen leggen wij voortdurend de nadruk op zelf voelen van binnenuit, zodat je yoga uiteindelijk zal kunnen ervaren, als een dagelijks onderdeel van welbehagen.

Tevens kunt u tijdens deze vakantie diverse workshop bij ons volgen, zoals intuïtief schilderen, een regressie/reïncarnatie sessie, meditatie, paardenspiegelen of een familie- trauma- chakra opstelling.

Fietsverhuur en afhalen NS station in Zaltbommel behoort tot de mogelijkheden.

Al met al een grote, warme, knusse  locatie waar het goed toeven is.

Leo Lambers
Gediplomeerd Hatha-yoga docent,
Vermeld bij Saswitha yoga docentenbank 
e-mail: leo@centrumdelaurier.nl

Share This