Yoga arrangement met vakantiegevoel

Even er tussen uit voor een  bewuste vakantie, in een rustige en landelijke omgeving. Meerdere dagen, (mid)week(end), leven van Yoga, mindfullness, vegetarische lunches, diners en workshops naar keuze.

Welkom in het land van Maas en Waal

Het Land van Maas en Waal, dat in 1967 zo prachtig bezongen werd door Boudewijn de Groot, ligt tussen de grote rivieren Maas en Waal.

Ons centrum De Laurier ligt aan een mooie dijk met veel wandel- en fietsroutes. Geografisch gezien precies tussen Tiel en Zaltbommel in. Toeren en fietsen over de prachtige Maas- of Waaldijk, wandelen door de uiterwaarden, heerlijk zitten op een van onze mooie terrassen en genieten van onze tuin. Zwemmen, op 10 minuten fietsafstand, in het natuurwater van de Lithse Ham. Met z’n allen aan tafel schuiven en je te goed doen aan de met zorg en liefde bereide vegetarische maaltijden. Bij mooi weer, ‘s avonds een houtvuur.

Voor wie?

Wij richten ons tot iedereen, die graag wil ervaren hoe Yoga voelt, maar ook tot hen die reeds bekend zijn met Yoga. Die mensen, die met Yoga en de workshops, een leuke, ontspannende, bewuste vakantie in Nederland willen houden.

Lichaamsgewicht en leeftijd spelen geen rol. Lenig hoef je evenmin te zijn, maar je zou het per ongeluk wel kunnen worden.

Tijdens de lichaams- ontspannings- en ademhalingsoefeningen leggen wij voortdurend de nadruk op zelf voelen van binnenuit, zodat je Yoga uiteindelijk zal kunnen ervaren, als een dagelijks onderdeel van welbevinden.  De lessen worden gegeven door Hatha-Yoga docent, Leo Lambers. Aangesloten bij de yoga docentenbank van de Saswitha stichting te Bilthoven.

Tijdens het yoga arrangement kunt u diverse workshops bij boeken. Wij zijn gespecialiseerd in : paardenspiegelen, reïncarnatie-regressie, systemisch werk waaronder: familie-opstellingen, trauma opstellingen, interactieve zelfresonantie (opstelling in zelfontmoetingen), opstelling “van Het (uw) Verlangen”, chakra -opstelling, tarot-legging, koetsentocht,  ontspannings massage.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een programma samen te stellen dat geheel aan de wensen, doelstellingen en verwachtingen voldoet.

De Laurier is een warme, knusse en gastvrije locatie waar het goed toeven is.

 

Share This