Verlaag stress en werkdruk met een vitaliteitstraining.
Je werk goed doen in onze steeds veranderende wereld en werkcontext vraagt veel van je. Mentale vitaliteit is van cruciaal belang om in balans te blijven en plezier in je werk te houden. Daarnaast stimuleert duurzame inzetbaarheid ook creativiteit en innovatie. Wil jij jezelf hierin ontwikkelen? Met onze vitaliteitstrainingen op het gebied van mindfulness, yoga,  stressbestendigheid en timemanagement sta jij gezond en vitaal in het leven.

Hoe graag je ook je gewoontes wil veranderen, zodra werkdruk toeneemt ben je toch snel geneigd terug te schieten in oude patronen waardoor je effectiviteit afneemt. In deze yoga vitaliteitstraining met mindfulness leer je hoe je deze automatische patronen kunt doorbreken en kunt kiezen voor rust wanneer je dit nodig hebt. Vergroot met deze vitaliteitstraining je persoonlijke effectiviteit.

Versterken van persoonlijke kracht
Met de vitaliteitstraining versterken van persoonlijke kracht leer je beter aan het roer te staan van je eigen leven. Door inzicht in jouw gedragspatronen en blokkades leer je bewuster in het leven staan en keuzes te maken. Door middel van opstellingen, ontspanningsoefeningen en mindfulnessoefeningen leer je beter in contact te komen met jezelf.

Share This