Vakantie anders

De zomer staat weer voor de deur. U wilt dit jaar eens wat anders en overweegt om een heerlijke ontspannen en betaalbare vakantie in ons eigen land door te brengen met mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit?

Dan bent u van harte welkom in onze sfeervolle accommodatie/centrum, “De Laurier”.

Wilt u genieten van het rivierengebied met zijn vele pondjes, vergezichten, nostalgische dijkhuisjes, kom dan naar het Land van Maas en Waal. Hier heerst nog de rust en de stilte. U kunt hier volop wandelen en struinen door de uiterwaarden, fietsen en toeren over de dijken. Maar ook genieten van onze sfeervolle tuin met z’n vele terrassen.

Daarnaast bieden wij mogelijkheden om diverse inspirerende activiteiten/workshops bij ons te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit.

Zoals bijvoorbeeld: intuïtief schilderen, paardenspiegelen, familie-opstellingen, meditatie, massage, regressie/reïncarnatie, interactieve zelfresonantie, trauma opstellingen,  opstellingen van “Het Verlangen”, Hatha-yoga,  chakra opstelling, tarot kaarten legging.

U stelt zelf geheel vrijblijvend, eventueel in overleg met ons, per dag, uw programma vast. Uit ervaring kunnen wij u aanbevelen een combinatie van intuïtief schilderen met een sessie paardenspiegelen- opstelling of reïncarnatie/regressie. Kosten: zie tarieven: retraites, arrangementen, workshops.

Share This