Lenny van den Heuvel

Zojuist de cursus Individuele opstellingen afgerond. Ik vond het een zeer boeiende cursus omdat dit vanuit vele oogpunten belicht werd. Door middel van verschillende tools en manieren leer je om met 1 persoon te werken, al dan niet met voorwerpen of mensen als representanten. Doordat het groepje zo klein was, kregen we volop aandacht voor onze eigen processen. We hebben veel geoefend en onze eigen thema’s ingebracht. Leo en Inge zijn zeer kundig met ieder hun ervaringsvelden. Ik kreeg de ruimte om mezelf te zijn en er werd op een opbouwende manier feedback gegeven. Zo kreeg ik steeds meer vertrouwen om te luisteren naar mijn intuïtie. Ik ga dit zeker gebruiken in mijn eigen praktijk in de sessies die ik bied. Bedankt voor de prettige en enthousiaste manier van begeleiden, Leo en Inge
groetjes, Lenny
Praktijk Bewust onderweg, Beneden-Leeuwen

Tamara

Review training traumaopstellingen

Met veel enthousiasme heb ik deelgenomen aan de training traumaopstellingen.
Doordat de training maatwerk is heeft hij mij precies de verdieping gegeven die ik zocht bij de kennis en ervaring die ik al had.

Omdat er veel ruimte is voor eigen inbreng was iedere trainingsdag weer een dag waar ik met nieuwe input, nieuwe inzichten en nieuwe kennis naar huiswaarts ging.

Leo en Inge zijn ontzettend lieve, ervaren, fijne mensen die met hart en ziel werken om de cursist met nieuwe inzichten en kennis naar huis te laten gaan.
Daarvoor nemen ze alle tijd, ze delen de kennis die ze in huis hebben en geven veel ruimte voor eigen inbreng.

Deze training is echt een verrijking in mijn werk als therapeut en opsteller.

Tamara Jansen
Natuurlijke groeikracht
Nistelrode

Maroeska

Centrum de Laurier is een aanrader voor ieder die zichzelf wil ontwikkelen of terug wil vinden. Leo en Inge werken liefdevol samen om de ander in harmonie te brengen. Super om dat mee te mogen maken.

1 2 3 7