Scholing in Individueel Systemisch Werk
Deze scholing is bedoeld voor hen die beroepshalve geïnteresseerd zijn in systemisch werk zoals moeders, vaders, opvoeders, leidinggevenden, coaches, counselors, trainers, onderwijzend- begeleidend- en verplegend personeel,  managers, groepsleiders, maatschappelijk werkers, mediators, ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden.

Scholing in systemisch werk is een basisopleiding. Dat wil zeggen dat de basis aangereikt, beoefend en gelegd wordt, om systemisch aan de slag te kunnen. Je zou het kunnen vergelijken met het leren van autorijden. Juist door de hoeveelheid kilometers die je maakt krijg je de kunst van het autorijden onder de knie.

De scholing systemisch werk omvat de twee methodes. Familie-opstellingen (zoals die ontwikkeld is door Bert Hellinger) en Trauma opstellingen vanuit de meergenerationele psychotraumatologie, opstellingen van ‘Het Verlangen’ en de interactieve zelfresonantie methode (zoals die ontwikkeld is door prof dr. Franz Ruppert).

Deze scholing is een individuele, een op een, scholing. Naast theoretische kaders en gezamenlijke oefeningen, zal er in klein verband steeds opgesteld worden. Data en tijd kunnen in overleg met ons worden bepaald.

Share This