Zojuist de cursus Individuele opstellingen afgerond. Ik vond het een zeer boeiende cursus omdat dit vanuit vele oogpunten belicht werd. Door middel van verschillende tools en manieren leer je om met 1 persoon te werken, al dan niet met voorwerpen of mensen als representanten. Doordat het groepje zo klein was, kregen we volop aandacht voor onze eigen processen. We hebben veel geoefend en onze eigen thema’s ingebracht. Leo en Inge zijn zeer kundig met ieder hun ervaringsvelden. Ik kreeg de ruimte om mezelf te zijn en er werd op een opbouwende manier feedback gegeven. Zo kreeg ik steeds meer vertrouwen om te luisteren naar mijn intuïtie. Ik ga dit zeker gebruiken in mijn eigen praktijk in de sessies die ik bied. Bedankt voor de prettige en enthousiaste manier van begeleiden, Leo en Inge
groetjes, Lenny
Praktijk Bewust onderweg, Beneden-Leeuwen

Review training traumaopstellingen

Met veel enthousiasme heb ik deelgenomen aan de training traumaopstellingen.
Doordat de training maatwerk is heeft hij mij precies de verdieping gegeven die ik zocht bij de kennis en ervaring die ik al had.

Omdat er veel ruimte is voor eigen inbreng was iedere trainingsdag weer een dag waar ik met nieuwe input, nieuwe inzichten en nieuwe kennis naar huiswaarts ging.

Leo en Inge zijn ontzettend lieve, ervaren, fijne mensen die met hart en ziel werken om de cursist met nieuwe inzichten en kennis naar huis te laten gaan.
Daarvoor nemen ze alle tijd, ze delen de kennis die ze in huis hebben en geven veel ruimte voor eigen inbreng.

Deze training is echt een verrijking in mijn werk als therapeut en opsteller.

Tamara Jansen
Natuurlijke groeikracht
Nistelrode

Centrum de Laurier is een aanrader voor ieder die zichzelf wil ontwikkelen of terug wil vinden. Leo en Inge werken liefdevol samen om de ander in harmonie te brengen. Super om dat mee te mogen maken.

Maroeska

Voor de 2e keer hebben wij bij jullie een korte vakantie gehouden. Nu samen met mijn dochter Yara. Een mooie en liefdevolle plek waar je jezelf kunt zijn. Gerund door 2 lieve mensen. Samen met mijn dochter een familieopstelling gedaan wat een hele mooie ervaring was voor ons beide. Kortom we komen gauw weer terug. Dikke knuffel, Yara en Miranda

Miranda en Yara

Beste Inge en Leo Nogmaals onze dank voor de fijne dagen die we bij jullie hebben mogen beleven. Onze wens was een retraite voor moeder én dochter en dat is het ook helemaal geworden. De vrijheid die jullie ons gaven in het kiezen van het programma maar ook tegelijkertijd aanvoelend wat zinvol was voor ons samen én individueel, gaf gelijk vertrouwen. We hebben mooie momenten mogen beleven tijdens het paarden spiegelen, de opstellingen, yoga en de meditatie. Ik zou het elke moeder en dochter gunnen om dit bij jullie te kunnen doen. Wij zijn er erg door verrijkt en kwamen moe maar voldaan thuis.

Annette en Puck

Beste Inge en Leo, Ik wil nog even laten weten dat ik het verblijf bij jullie als zeer prettig heb ervaren. Het was goed, schoon en vooral v.w.b. het ontbijt heel goed verzorgd! Ik kom graag nog een keer terug! Met vriendelijke groet Jan

Jan

Vrijdag 17 juni 2016 Lieve leo, Wat bijzonder om gisteravond bij jou een paardenspiegeling te mogen ervaren. mijn hoofd kon bij het voorstellen van drie paarden geen keuze maken, maar gelukkig had mijn gevoel dat allang gedaan. Vanaf het eerste contact met Luthciano voelde ik dat hij het juiste paard was, ondanks het feit dat je aangaf nog niet zoveel met hem gewerkt te hebben. Jouw liefdevolle en geduldige begeleiding gaf mij een veilig gevoel en ook al vond ik het spannend en trilden mijn benen toch voelde ik mijn vertrouwen in Luthciano en mijzelf groeien. Ik herkende gelijk mijn gedrag in de mooie spiegel van Luthciano. Naast de spiegeling was/stond jij representant voor mijn vader waardoor ik mijn laatste stukje angst om voluit te leven los kon laten. Woorden schieten tekort om mijn gevoel van ontroering, verwantschap en dankbaarheid uit te drukken. Dankjewel voor jouw liefdevolle begeleiding tijdens de paardenspiegeling met opstelling. Ik voel me voor altijd in liefde met jouw verbonden. Liefs Joyce. p.s. na 42 jaar valt het laatste kwartje op zijn plaats

Joyce

06 mei 2016 Soms is het moeilijk om vooraf te beseffen wat je nodig hebt. Mijn onuitgesproken behoeftes werden de afgelopen dagen, stap voor stap, vervuld. Af en toe merkte ik pas achteraf: na een wandeling, na een workshop, na een gesprek, dat ik sterker werd; dat mijn kracht groeide. Nu, aan het einde van de week, kijk ik met warmte terug naar mijn belevingen en met vertrouwen kijk ik naar de toekomst. Lieve Inge en Leo, bedankt dat jullie jezelf en jullie omgeving met mij deelden. Bedankt dat ik mezelf kon leren kennen op een andere manier. Safanja

Safanja

Ik voelde me meteen thuis in het sfeervolle centrum de Laurier. Bij Inge en Leo kun je je geheel vrij voelen om te doen waar je zelf behoefte aan hebt maar als het nodig is zijn ze er voor je. Het is voelbaar dat ze de Laurier vanuit hun hart runnen. Er is een heerlijke tuin om in te zitten waarbij je uitkijkt op de paarden. De workshopruimte is erg mooi. De kookkunsten van Inge zijn flink te prijzen en het is bijzonder hoe Leo de yogalessen elke keer weer verrassend en inspirerend weet te houden. Ze bieden verder interessante workshops aan die ze helemaal voor je op maat kunnen maken, voor ieder wat wils dus. Een echte aanrader een verblijf hier. Bedankt voor alle postieve vibes!

Moniek Siemons

Inge en Leo, hartelijk dank voor de mooie dagen die ik bij jullie heb doorgebracht. De individuele retraite heeft me veel goed gedaan en dankzij jullie inzicht en flexibiliteit kon ik het programma volledig invullen naar hoe ik me voelde. Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen, voel me gelukkiger en ga mijn volgende stappen enthousiast tegemoet. Een aanrader!

Jessica Hekking

Prachtige mensen. Bedankt voor de rust, de gesprekken, de lekkerste koffie, de yoga, en alle respect en liefde voel me zoveel beter. Dikke knuffel voor astrid. Tot ziens Miriam

Miriam

Hoi Leo en Inge, Ik ben net terug van 4 heerlijke dagen bij jullie. Ik kwam vermoeid en energieloos aan en ga met frisse zin en goede inspiratie weer weg! Ik heb genoten van jullie gastvrijheid, de mooie plek die jullie er hebben gemaakt, de fijne yoga lessen, het heerlijke eten, het meditatief schilderen en het nieuw verkregen inzicht tijdens een opstelling van het verlangen. Ook de omgeving is heerlijk om tot rust te komen. Alles kon, niets hoefde. Jullie zijn fijne en warme mensen. Bedankt en tot ziens! Hartelijke groeten, Karlijn

Karlijn Fidder

Weer terug van een heerlijke midweek bij jullie. Ik ben met een opgeruimd gemoed vertrokken. Opvallend vind ik jullie “down-to-earth” benadering en het respect waarmee jullie mij hebben bejegend. Daarnaast heb ik mij heerlijk thuis en verwend gevoeld. Bedankt !

Fransje

Net terug van een geweldig verzorgd weekend in Centrum de Laurier! Genoten van professionele yoga lessen, in een prachtige ruimte. Meditatief schilderen en een koetstocht waren ook super! Vooral de gastvrijheid van Leo en Inge was hartverwarmend! En natuurlijk niet te vergeten het heerlijke eten! Kortom een geweldig weekend. Echt een aanrader! Inge en Leo,bedankt!

Monique en Ans Vugts

Met een vriendin heb ik twee dagen doorgebracht op centrum de laurier. In overleg met Leo en Inge hebben we een fijn programma samengesteld met yoga-lessen, meditatief schilderen en per koets de omgeving verkend.De Laurier is prachtig gelegen en de tuin en workshopruimte zijn aangenaam. Ik kan me goed voorstellen dat je deze workshopruimte huurt als trainer,groepsbegeleider of coach. We hebben twee heerlijke dagen gehad, onze prive-retraite, in de prachtige omgeving van rivierenland.

Beste Inge en Leo, Vorige week zijn mijn broer Albert en ik hartelijk onthaald in jullie B+B accommodatie. Wij willen jullie nogmaals langs deze weg danken voor de gastvrije ontvangst en vriendelijke benadering. Door jullie vrije en informele opstelling hebben jullie ons in jullie fraaie leefomgeving een warm “thuisgevoel” bezorgd.

Ries van Gruijthuijsen

Meerdere malen deze locatie gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten. Altijd alles netjes en tot in de puntjes verzorgt, in een woord SUPER! Zeker een aanrader!

Een mooie plek met een hele fijne energie! Bijzonder gastvrij en zeker een aanrader voor groepen, maar ook voor bed & breakfast-liefhebbers.

Bärbel Renaud

Gastvrij, fijne yoga-lessen in kleine groepjes zonder zweverige toestanden. Aanrader.

Vera Kamphorst

Centrum De Laurier

Moordhuizen 11
6626KH Alphen (Gld)

Email: info@centrumdelaurier.nl

Inge de Heij

E-mail inge@centrumdelaurier.nl
GSM 0630093963

Leo Lambers

E-mail leo@centrumdelaurier.nl
GSM 0612592652

Recent Nieuws

Share This