Retraîtes

Retraîtes, aandacht voor jezelf, voor ieder wat wils.

In deze tijd hebben steeds meer mensen behoefte aan rust en een moment voor zichzelf. Een retraite biedt een uitgelezen kans om in alle rust dichter bij je zelf te komen en bij wat er voor jou wezenlijk toe doet.

Onze retraites garanderen een vakantie echt voor jezelf.

Je komt er om er even helemaal uit te zijn. Alleen of samen met een of meer vrienden/vriendinnen/familieleden, collega’s etc. Om thuis, het werk, de studie even los laten te laten. Wellicht besluit je ook om te komen omdat je gericht met iets wilt bezig zijn. Een vakantie waar je diepste binnenste volop aan zijn trekken komt. In deze retraites staan rust, bezinning en in verbinding staan met je diepste zelf centraal.

Als je alleen komt, dan is ook de slaapzolder helemaal alleen voor jou, en je programma stem je met ons samen af.

Het is mogelijk om het programma van je retraîte vooraf dan wel dagelijks met ons samen te stellen, zodat het geheel aan je behoeftes en verlangens kan voldoen.

De één houdt van natuur, fietsen en wandelen, voor hen is er volop gelegenheid in ons prachtige rivierenlandschap, om te fietsen over de dijken, te genieten van de vergezichten en om te struinen langs de Maas of Waal. (fietshuur is mogelijk).

De ander zoekt de stilte op. Ons centrum met knusse slaapzolder is buitendijks gelegen in een landelijke omgeving aan de Maas met uitzicht op het plaatsje Lith in de provincie Brabant. Onze rustgevende tuin met diverse zitjes en terrassen geeft direct toegang tot het pas aangelegde natuurgebied waar u kunt wandelen/struinen, genieten van de rust, ruimte vergezichten, allerlei vogels, dieren en planten.

Weer een ander wil aan de slag gaan met zijn persoonlijke thema.
Er is een mogelijkheid om een gesprek te voeren of een of meerdere workshops te volgen. U kunt o.a. kiezen uit: Intuïtief schilderen, meditatie, reïncarnatie/regressie, mindfulness, familie-opstellingen, trauma-opstellingen, interactieve zelfresonantie, chakra-opstellingen, opstellingen van “Het Verlangen”, paardenspiegelen, stresshantering, koets tocht. Zie onder workshops de beschrijvingen.

De gastvrije, rustige en sfeervolle omgeving van ons centrum biedt je alle gelegenheid volledig te ontspannen en een of meerdere dagen (midweek of weekend) geheel verzorgd (half of volpension). Je bent vrij om te kiezen of je bij ons wilt lunchen en/of dineren met of zonder vegetarische maaltijden. Ook het programma kunt vooraf dan wel per dag met ons overleggen.

Wat is een retraite?

Retraite betekent letterlijk, je terug trekken. Meestal op een rustige plek, afstand van de drukte van alledag. Heel bewust zijn van de dingen die je doet, gewoon omdat je het wilt. Vanuit een intense bewustwording, gewoon er zijn in het moment, het NU.

Wat kun je verwachten en hoe werkt het?

In stilte gebeurt er van alles. Wanneer je stopt met rennen, vliegen, moeten en door de weerstand heen gaat, alles omarmd wat er mag zijn, ontstaat er ruimte voor een liefdevolle en diepere verbinding met jezelf, je kern. Vandaar uit ontstaan er de mooiste belevingen en inzichten. Je hoeft het niet alleen te doen. Ingen en Leo coachen je er door heen.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Share This