Retraîtes, voor ieder wat wils.

In deze tijd hebben steeds meer mensen behoefte aan rust en een moment voor zichzelf. Een retraite biedt een uitgelezen kans om in alle rust dichter bij je zelf te komen en bij wat er voor jou wezenlijk toe doet.

Onze retraites garanderen een vakantie echt voor jezelf.
Je komt er om er even helemaal uit te zijn. Om thuis, het werk, de studie even los laten te laten. Wellicht besluit je ook om te komen omdat je gericht met iets wilt bezig zijn.
Een vakantie waar je diepste binnenste volop aan zijn trekken komt. In deze retraites staan rust, bezinning en in verbinding staan met je diepste zelf centraal.

De één houdt van natuur, fietsen en wandelen, voor hen is er volop gelegenheid in ons prachtige rivierenlandschap, om te fietsen over de dijken, te genieten van de vergezichten en om te struinen langs de Maas of Waal. (fietshuur en afhalen van het NS station in Zaltbommel is mogelijk).

De ander zoekt de stilte op. Ons centrum met knusse slaapzolder (die geheel alleen voor u ter beschikking staat) is buitendijks gelegen in een landelijke omgeving aan de Maas met een mooi aangelegde tuin en diverse terrassen waar het goed toeven is.

Weer een ander wil aan de slag gaan met zijn persoonlijke thema.
Er is een mogelijkheid om een gesprek te voeren of een programma te volgen. Het programma stellen wij, van te voren of dagelijks, afhankelijk van uw wensen en doelstelling, nauwkeurig, in overleg met u samen. Wij zijn gespecialiseerd in meditatie, reïncarnatie/regressie, Hatha-en Raja yoga,Intuïtief schilderen, systemisch werk, coachen met paarden (spiegelen).

De gastvrije, rustige en sfeervolle omgeving van ons centrum biedt je alle gelegenheid volledig te ontspannen en een of meerdere dagen (midweek of weekend) geheel verzorgd (half of volpension) met of zonder vegetarische maaltijden, waarin niets moet, tot rust, bezinning en verbinding met je zelf te komen.

Inge & Leo zijn uw gastvrouw en gastheer om uw verblijf te ondersteunen tot een geslaagde thuiskomst.

 

Share This