Workshop Hatha-yoga

yoga houdingen leo 046Genieten en ontspannen.

Heerlijk met uw eigen samengestelde groepje een ontspannende Yoga Workshop volgen. Centrum de Laurier biedt u een compleet verzorgde workshop, Hatha-Yoga.

Hatha-Yoga is de oudste Yoga vorm en bestaat uit lichaamshoudingen (asana’s) om zodoende beheersing over lichaam en geest te krijgen.

Wij hier in het Westen gebruiken Hatha yoga vooral als populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Het doel van Hatha-Yoga is vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.

Dit wordt door onze bekwame Yoga-trainer met zeer veel vakkennis en de nodige luchtigheid, door middel van een gezonde dosis humor, met veel plezier gegeven.

Deze workshop is voor iedereen geschikt en kan voor vele gelegenheden gegeven worden.

Tevens bieden wij, als mogelijkheid, om in combinatie met deze workshop andere workshops (bijvoorbeeld intuitief schilderen) aan of na te genieten van een High Tea of diner. Dit kunt u bij uw boeking aan ons doorgeven.

TIP
Op maandagochtend van 09.30 tot 10.30 uur en op maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur is er bij de Laurier de mogelijkheid om wekelijks een Hatha-yoga les te nemen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om ook privé les of yoga therapie te krijgen. Voor meer info hierover neem dan contact met ons op.

Houd ook onze nieuwspagina goed in de gaten, want daar kondigen wij onze geplande geheel verzorgende yoga weekenden aan!

 

Share This