Terwijl iedereen nog volop aan het genieten is van de zomer, wel dan niet onderhevig aan de corona beperkingen, zijn wij bezig met onze planning voor het komende najaar.

De zomer voorbij.
Dag lieve zomer, dag lieve schat. Aan de vrolijkheid die jij hebt meegebracht heb ik weer veel gehad. Maar de dagen worden na de zomer korter en nog even dan ben je alweer voorbij, dan gaat het regenen en wordt het kouder. De herfst komt naderbij. Bladeren gaan dan verkleuren, sommige liggen al op de grond. En nu zit ik hier te denken, op deze zomerse dag, wat gaat me dit najaar geven, wat kan en wat mag.

Het dorp verlaten.
Het dorp verlaten kost een bewuste en zware inspanning. Deze stap nemen maakt je op een bepaalde manier eenzaam. Je moet als het ware jouw dorp achter je laten. In jouw dorp (familie) ken je alle mensen, plaatsen en straten. Het is jouw thuis. Wil je een berg beklimmen, dan moet je dit dorp verlaten. Boven op de berg zie je veel meer van de wereld; je ziet dat het dorp niet de wereld is, maar slechts een klein onderdeel ervan. Als je jouw dorp in liefde en dankbaarheid verlaat, kun je je openstellen voor een groter geheel en je verbinden met de allesomvattende liefde, vrij van illusies.

Wij hebben een cursus ontwikkeld die gebaseerd op de filosofische theorie van Bert Hellinger en op de wetenschappelijke inzichten van professor dr. Franz Ruppert. Aangevuld met energetisch werk en elementen uit LIP (levensintegratie proces van Wilfried Nellis) en WIYS (walking in your shoes van John Cogswell en Joseph Culp).

Wie :
🍁 Deze cursus staat open voor iedereen die op zoek is naar meer inzicht. Die bereid is zichzelf te onderzoeken want echte mensenkennis begint bij zelfkennis.
🍁 Die beroepshalve geïnteresseerd zijn in individuele- groeps- en systemische dynamieken.
🍁 Die willen leren werken met “een op een’ opstellingen.
🍁 Voor hen die hun wortels op een dieper niveau willen ontdekken en nieuwsgierig zijn naar de invloed daarvan op hun persoonlijke en professionele leven.
🍁 Voor hen die de wisselwerking tussen het denken, doen, gevoelens en emoties willen onderzoeken.
🍁 Voor hen die willen onderzoeken waarom ze niet leven overeenkomstig hun verlangen.
🍁 Voor hen die hun intuitie willen voeden.

Wat : Cursus systemisch werk.
Waar : Centrum De Laurier. Adres: Moordhuizen 11, 6626KH Alphen (gld), Gemeente West Maas en Waal.
Wanneer :
● Data dag- cursus: donderdag 24 september, 08 oktober, 22 oktober, 05 november, 19 november, 03 december, 17 december. Tijden: Inloop vanaf 10.00 uur. Aanvang 10.30 uur, einde 15.30 uur.
● Data avond- cursus: maandag 21 september, 05 oktober, 19 oktober, 02 november, 16 november, 30 november, 14 december. Tijden: Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur, einde 22.00 uur.

Hoe : Wij werken met grondankers, objecten, voorwerpen en representanten. Een werkwijze waarbij taal, body en mind, toegang geeft tot het onbewuste.
Kennis over de grondprincipes en dynamieken in interne – en externe systemen word aangeboden.
Het persoonlijke leer- ontwikkelings- en bewust wording proces staat met het oefenen en de integratie daarvan centraal.

Overige bijzonderheden:
Maximale groepsgrootte 7 personen.
• Dag cursus, 7 keer 4 uur (incl. pauzes, zelf lunchpakketje meenemen.
(aanvang 10.30 uur, einde 15.30 uur). € 370,- p.p.
• Avond cursus, 7 keer 2 ½ uur (aanvang 19.30 einde 22.00 uur). € 270,- p.p.
• Individuele cursus, ‘een op een’ opstellingen. 7 keer 2 ½ uur. Data en tijden in overleg. € 395,- p.p.

Voor informatie, opgave of deelname:
Inge de Heij
E-mail inge@centrumdelaurier.nl
GSM 0630093963
Leo Lambers
E-mail leo@centrumdelaurier.nl
GSM 0612592652

 

Share This