NEI Therapie

NEI staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’ en is een zeer efficiënte en snelle therapie om lichamelijke problemen en mentale of emotionele blokkades op een zachte, vriendelijke wijze op te sporen en op te lossen.

NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van fysieke en mentale klachten, belemmerende overtuigingen en het loslaten daarvan.

Er wordt gewerkt vanuit de 5-elementenleer uit de Chinese Geneeskunde en is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten.

In tegenstelling tot de reguliere zorg wordt bij de NEI-therapie de oorzaak van de klachten aangepakt en niet alleen de symptomen. Dit gebeurt door het onbewuste bewust te maken zodat de disbalans die in het lichaam is ontstaan geïntegreerd, verwerkt en geheeld kan worden.

Klachten als oververmoeidheid, rugpijn, hormonale onbalans, overgewicht, gewrichtspijnen, astma, eczeem maar ook nagelbijten, problemen met stoppen met roken, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, de gevolgen van stress en aandachts- en leerproblemen zijn zeer goed te behandelen met NEI.

Bij de NEI-therapie hoeft niet alle pijn uit het verleden herbeleefd te worden en zijn er geen lange praatsessies nodig.

Een NEI-sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Meer informatie over de NEI-therapie en mijn overige diensten is te vinden op www.metirene.nl

Share This