Soms loop je met vragen rond waar je maar geen zicht of antwoord op krijgt. Vragen over jezelf, over anderen, over je gedachtes- je gevoelens- je emoties, over je handelingen- en gedragingen, over je gezin- je werk, over het project waaraan je leiding geeft etc.

Dan kan een individuele opstelling inzicht geven in de onderliggende dynamiek en wat je kan doen om het te veranderen.

Voor sommige mensen is de stap naar een (familie- of trauma) opstelling te groot; men is er eenvoudig (nog) niet aan toe. Niettemin heeft men gevoelens die onoplosbaar lijken. Het enige wat men weet, is dat het leven onprettig of moeilijk is of zelfs onverdraaglijk lijkt. In die situaties kan individuele begeleiding een oplossing bieden.

Het verschil van een individuele opstelling met een opstelling in een groep is dat je meer overzicht hebt. Er zijn veel minder prikkels en het is makkelijker te plannen.

Leo Lambers en Inge de Heij begeleiden dan jouw opstelling geheel privé in een warme, vertrouwelijke omgeving en sfeervolle workshopruimte.

Indien je het wenst mag je partner, je vriend, vriendin, ouder(s) of een vertrouweling aanwezig zijn.

Wij werken bij individuele opstellingen met symbolen i.p.v met representanten.

Symbolen zijn (grond) ankers. We gebruiken placemats- vellen papier- flessen, allerlei soorten objecten, op de grond. Indien nodig representeren Inge en Leo een van de ankers en zij geven zij de nodige informatie vanuit het veld.Stap voor stap onderzoeken we wat jouw belemmert om te leven zoals jij dat wilt. Samen onderzoeken we wat nodig is.

Share This