Het is nu de tijd, tijdens deze corona crises, om te werken aan jezelf. Zit je al te lang thuis, heb je niets te doen, vraag je je zelf af wanneer en hoe kom ik weer in beweging. Ik zou mezelf graag weer nuttig maken. Ik zoek de zin van werk, van mijn bestaan, de zin van het leven. Wat belemmert mij. Wat zijn mijn verlangens die ik o zo graag zou verwezenlijken. Maar er komt niets van .

Dan hebben wij misschien voor jou een gedeelte van de oplossing.

In een cursus van 7 bijeenkomsten leer jij te werken aan jezelf. Leer je de grondbeginselen van systemisch werk kennen. Leer je door middel van opstellingen inzicht te krijgen in je belemmeringen over dat wat jou hindert om te zijn wie je werkelijk bent.

We werken met zogenaamde ‘een op een’ opstellingen in een veilige en grote ruimte van 92 m2 onder de RIVM maatregelen. Iedere sessie duurt 2 1/2 uur waarbij je de volledige aandacht krijgt van je begeleiders.

Share This