Gastenboek

-
(15)
(15) Annette en Puck
28 October 2018

Beste Inge en Leo
Nogmaals onze dank voor de fijne dagen die we bij jullie hebben mogen beleven. Onze wens was een retraite voor moeder én dochter en dat is het ook helemaal geworden. De vrijheid die jullie ons gaven in het kiezen van het programma maar ook tegelijkertijd aanvoelend wat zinvol was voor ons samen én individueel, gaf gelijk vertrouwen. We hebben mooie momenten mogen beleven tijdens het paarden spiegelen, de opstellingen, yoga en de meditatie. Ik zou het elke moeder en dochter gunnen om dit bij jullie te kunnen doen. Wij zijn er erg door verrijkt en kwamen moe maar voldaan thuis.

(14) Jan
24 June 2017

Beste Inge en Leo,

Ik wil nog even laten weten dat ik het verblijf bij jullie als zeer prettig heb ervaren. Het was goed, schoon en vooral v.w.b. het ontbijt heel goed verzorgd! Ik kom graag nog een keer terug!
Met vriendelijke groet
Jan

(13) Joyce
15 July 2016

Vrijdag 17 juni 2016 Lieve leo, Wat bijzonder om gisteravond bij jou een paardenspiegeling te mogen ervaren. mijn hoofd kon bij het voorstellen van drie paarden geen keuze maken, maar gelukkig had mijn gevoel dat allang gedaan. Vanaf het eerste contact met Luthciano voelde ik dat hij het juiste paard was, ondanks het feit dat je aangaf nog niet zoveel met hem gewerkt te hebben. Jouw liefdevolle en geduldige begeleiding gaf mij een veilig gevoel en ook al vond ik het spannend en trilden mijn benen toch voelde ik mijn vertrouwen in Luthciano en mijzelf groeien. Ik herkende gelijk mijn gedrag in de mooie spiegel van Luthciano. Naast de spiegeling was/stond jij representant voor mijn vader waardoor ik mijn laatste stukje angst om voluit te leven los kon laten. Woorden schieten tekort om mijn gevoel van ontroering, verwantschap en dankbaarheid uit te drukken. Dankjewel voor jouw liefdevolle begeleiding tijdens de paardenspiegeling met opstelling. Ik voel me voor altijd in liefde met jouw verbonden. Liefs Joyce. p.s. na 42 jaar valt het laatste kwartje op zijn plaats(12) Safanja
15 July 2016

06 mei 2016
Soms is het moeilijk om vooraf te beseffen wat je nodig hebt. Mijn onuitgesproken behoeftes werden de afgelopen dagen, stap voor stap, vervuld. Af en toe merkte ik pas achteraf: na een wandeling, na een workshop, na een gesprek, dat ik sterker werd; dat mijn kracht groeide.
Nu, aan het einde van de week, kijk ik met warmte terug naar mijn belevingen en met vertrouwen kijk ik naar de toekomst.
Lieve Inge en Leo, bedankt dat jullie jezelf en jullie omgeving met mij deelden. Bedankt dat ik mezelf kon leren kennen op een andere manier.
Safanja(11) Moniek Siemons
22 February 2016

Ik voelde me meteen thuis in het sfeervolle centrum de Laurier. Bij Inge en Leo kun je je geheel vrij voelen om te doen waar je zelf behoefte aan hebt maar als het nodig is zijn ze er voor je. Het is voelbaar dat ze de Laurier vanuit hun hart runnen. Er is een heerlijke tuin om in te zitten waarbij je uitkijkt op de paarden. De workshopruimte is erg mooi. De kookkunsten van Inge zijn flink te prijzen en het is bijzonder hoe Leo de yogalessen elke keer weer verrassend en inspirerend weet te houden. Ze bieden verder interessante workshops aan die ze helemaal voor je op maat kunnen maken, voor ieder wat wils dus. Een echte aanrader een verblijf hier. Bedankt voor alle postieve vibes!

(10) Jessica Hekking
6 November 2015

Inge en Leo, hartelijk dank voor de mooie dagen die ik bij jullie heb doorgebracht. De individuele retraite heeft me veel goed gedaan en dankzij jullie inzicht en flexibiliteit kon ik het programma volledig invullen naar hoe ik me voelde. Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen, voel me gelukkiger en ga mijn volgende stappen enthousiast tegemoet.

Een aanrader!

(9) Miriam
15 September 2015

Prachtige mensen.
Bedankt voor de rust, de gesprekken, de lekkerste koffie, de yoga, en alle respect en liefde voel me zoveel beter.
Dikke knuffel voor astrid.

Tot ziens
Miriam

(8) Karlijn Fidder
20 February 2015

Hoi Leo en Inge, Ik ben net terug van 4 heerlijke dagen bij jullie. Ik kwam vermoeid en energieloos aan en ga met frisse zin en goede inspiratie weer weg! Ik heb genoten van jullie gastvrijheid, de mooie plek die jullie er hebben gemaakt, de fijne yoga lessen, het heerlijke eten, het meditatief schilderen en het nieuw verkregen inzicht tijdens een opstelling van het verlangen. Ook de omgeving is heerlijk om tot rust te komen. Alles kon, niets hoefde. Jullie zijn fijne en warme mensen. Bedankt en tot ziens! Hartelijke groeten, Karlijn(7) Fransje
13 December 2014

Weer terug van een heerlijke midweek bij jullie. Ik ben met een opgeruimd gemoed vertrokken. Opvallend vind ik jullie "down-to-earth" benadering en het respect waarmee jullie mij hebben bejegend. Daarnaast heb ik mij heerlijk thuis en verwend gevoeld. Bedankt !


(6) Monique en Ans Vugts
20 October 2014

Net terug van een geweldig verzorgd weekend in Centrum de Laurier! Genoten van professionele yoga lessen, in een prachtige ruimte. Meditatief schilderen en een koetstocht waren ook super! Vooral de gastvrijheid van Leo en Inge was hartverwarmend! En natuurlijk niet te vergeten het heerlijke eten! Kortom een geweldig weekend. Echt een aanrader! Inge en Leo,bedankt!

(5) lotte
6 August 2014

Met een vriendin heb ik twee dagen doorgebracht op centrum de laurier.
In overleg met Leo en Inge hebben we een fijn programma samengesteld met yoga-lessen, meditatief schilderen en per koets de omgeving verkend.De Laurier is prachtig gelegen en de tuin en workshopruimte zijn aangenaam.
Ik kan me goed voorstellen dat je deze workshopruimte huurt als trainer,groepsbegeleider of coach.
We hebben twee heerlijke dagen gehad, onze prive-retraite, in de prachtige omgeving van rivierenland.

(4) Ries van Gruijthuijsen
25 July 2014

Beste Inge en Leo,
Vorige week zijn mijn broer Albert en ik hartelijk onthaald in jullie B+B accommodatie. Wij willen jullie nogmaals langs deze weg danken voor de gastvrije ontvangst en vriendelijke benadering. Door jullie
vrije en informele opstelling hebben jullie ons in jullie fraaie leefomgeving een warm "thuisgevoel" bezorgd.


(3) Ralph de Groot
15 July 2014
url 

Meerdere malen deze locatie gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten. Altijd alles netjes en tot in de puntjes verzorgt, in een woord SUPER! Zeker een aanrader!

(2) Bärbel Renaud
15 July 2014

Een mooie plek met een hele fijne energie! Bijzonder gastvrij en zeker een aanrader voor groepen, maar ook voor bed & breakfast-liefhebbers.

(1) Vera Kamphorst
15 July 2014

Gastvrij, fijne yoga-lessen in kleine groepjes zonder zweverige toestanden. Aanrader.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Share This