Medium zijn heeft vele facetten. Op deze avond zal medium Diana laten zien wat dat in kan houden. Ze zal vertellen over de mogelijkheden van haar beroep, de kracht die het met zich meebrengt, de aspecten die erbij komen kijken, maar ook over haar ervaringen en inzichten.
Zij zal u meenemen in haar verhaal over mediumschap, intuïtie en paranormale gaven.
Tevens vertelt Diana tijdens deze avond wie er op dat moment aanwezig zijn vanuit de spirituele wereld. De bedoeling is om u als deelnemer handvatten aan te reiken waarmee u verder kunt in het dagelijks leven.
Het zal een avond zijn waarop de liefdevolle energie van de spirituele wereld bijna tastbaar zal zijn. Waar ruimte is voor verdriet, maar ook voor vreugde en blijdschap, in een ontspannen sfeer met respect voor ieders privacy.
Wees welkom om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de spirituele wereld. Laat je meevoeren tijdens een van de geleide meditaties en ervaar hoe het is om boodschappen van gene zijde te mogen ontvangen! De avond zal intuïtief aangepast worden en laten gebeuren wat er gebeurt. Uiteraard is er op deze avond voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.
Datum: 06 oktober 2020
Locatie: Centrum de Laurier, Moordhuizen 11, 6626 KH in Alphen (GLD). Gemeente West Maas en Waal.
Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Kosten: €20,- p.p. (inclusief koffie/thee en wat lekkers)
De groep zal bestaan uit 8-12 personen.

Aanmelden bij: gloeien@gmail.com

of via

www.centrumdelaurier.nl

Share This