Arrangement coaching

Voor mensen die inspanning en ontspanning willen combineren.

Coaching is afgeleid van het Engelse woord ‘coche’ uit de 16 eeuw, en betekende koets.  Een koets voor het vervoeren en begeleiden van mensen op een bepaald traject.

Mijn werkwijze van Coaching .
Als coach ga ik aan de slag m.b.v. mijn intuïtie, ten einde jouw, op eigen kracht, stappen te laten nemen.
Mijn werkwijze richt zich zowel op je buitenwereld (de wereld om je heen waar je deel van uitmaakt) als ook op je binnenwereld, dat wat je denkt, voelt en gewaar word, met extra aandacht voor de onderlinge wisselwerking.
Stap voor stap ontwikkel je inzicht, verwerk je gevoelens en emoties op een voor jouw bevredigende manier.

Waarom kiezen voor een dag of meerdaagse (weekend, midweek) coaching?
Geeft  je de gelegenheid om uitgebreid en ongestoord stil te staan bij jezelf en/of je relatie.
Een rustige omgeving helpen je om innerlijk rust te vinden, alles op een rijtje te zetten en zo een persoonlijke of relationele crisis het hoofd te bieden.
Er is genoeg ruimte om verschillende belangrijke thema’s uit je leven en/of relatie(‘s) te bekijken en de onderlinge samenhang van die thema’s duidelijk in kaart te brengen.
Is geheel privé : enkel de begeleider (s), jij, en bij relatiewerk is ook je partner aanwezig. Tussendoor is er tijd om te wandelen, te fietsen, recreatief of creatief met b.v. een opdracht bezig te zijn. Onze mooie tuin met zijn vele terrassen en de omgeving van Maas en Waal bieden hier volop de gelegenheid voor.

 


Share This