Cursussen & Opleidingen

Cursussen & Opleidingen.

Naast het geven van workshops (zie tabblad), bieden wij aan individuen (geheel privé) en groepen, cursussen of een leergang aan, die u ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling- en vorming of bij de uitoefening van uw beroep.

Onder een cursus verstaan we een kortdurende lesperiode die over het algemeen een (leer)onderwerp behandelt.
Is een cursus van langere duur, dan spreken we van een leergang.

Het aantal contacturen van een cursus of leergang varieert, afhankelijk van doelstelling, wensen en beoogde eindresultaat.

  • Cursus Systemisch Werk beslaat twee richtingen. We werken we met Familie-opstellingen (zoals die ontwikkeld is door Bert Hellinger) en met Trauma opstellingen uit de meergenerationele psychotraumatologie, opstellingen van ‘Het Verlangen’ en de interactieve zelfresonantie methode (zoals die ontwikkeld is door prof dr. Franz Ruppert).

Opstellingen dragen zorg voor diepgang in de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, voor inzicht en verwerken van persoonlijke vraagstukken, voor thuiskomen bij uzelf, voor uitbreiding van uw intuïtie en voor meer satisfactie en autonomie.

  • Leergang Persoonlijke Vorming (LPV) bestaat uit systemisch werk en uit een compilatie van Communicatieve vaardigheden, Gesprekstechnieken, Assertiviteit, Conflicthantering, Onderhandelen, Groepsdynamica, Samenwerken, Faalangst, Omgaan met Stress, Presentatie- of Vergadertechniek, Situationeel Leidinggeven (SLII model van Hersey en Blanchard), Persoonlijkheidsprofiel DISC.

LPV bevorderd de broodnodige kennis en vaardigheden en geeft met systemisch werk de noodzakelijke verdieping.

Persoonlijke noot.
In mijn werkzame leven bij het Min. v. Defensie en het CNV (Christelijk Nationaal Vakverbond) heb ik een veelvoud van vaardigheden en competenties kunnen praktiseren. En toch, toch bleef er iets, onder de waterspiegel, in het onbekende en onbewuste gebied, iets hangen. Via systemisch werk werd dit zichtbaar. Mijn inzicht in wie ik werkelijk was, intuïtie en autonomie kregen daardoor een boost.

Bent u geboeid, om een cursus of leergang, privé of in een groep, te volgen, informeer dan naar de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos kennismaking gesprek.

Informatie :
Leo Lambers
Adres: Moordhuizen 11, 6626KH Alphen (Gld)
Phone: 0612592652
Email: gloeien@gmail.com

 

 

 

 

Share This