Anti-stress, burn-out arrangement

Effe er tussen uit.

Anti-stress / burn-out arrangement.

Zit je er over te denken om op korte termijn in je up er even tussenuit te gaan. Heb je veel aan je hoofd gehad en nu behoefte aan rust. Heb je geen behoefte aan een groepsreis, maar helaas ook geen vrienden die mee kunnen. Aan de andere kant zie je er ook tegenop om een hele week in je eentje rond te dwalen. Maak dan een afspraak met ons voor een geheel verzorgde (mid)week of een aantal dagen naar wens en behoefte, vol pension en voorzien van een anti-stress programma aangevuld met heerlijke vegetarische maaltijden.

Iedereen heeft er vroeg of laat weleens mee te maken na een drukke of intensieve periode: futloos, slapeloze nachten, emotioneel en een leeg gevoel. De motor is op. Een burn-out is een logisch gevolg van het doorgaan op een ingeslagen weg die weliswaar past bij uw verstand, maar niet bij uw gevoel. U gaat uw eigen grenzen over.

Wij bieden u een anti-stress programma aan. Letterlijk bedoeld om uzelf weer nieuw leven in de blazen. De ingrediënten van een stress management vakantie of een burn-out vakantie zijn gezonde voeding, rustgevende activiteiten zoals wandelen, fietsen, zwemmen, bewegen en ontspannen. Dit vindt u bij ons in onze directe omgeving volop.

Daarnaast kunt u inzicht en uitleg krijgen over burn-out, de (dieperliggende) oorzaken, verschijnselen en wat ertegen te doen. Wij bieden workshops en coachsessies aan die u hierbij ondersteunen.

U kunt zelf in overleg met ons een programma samen stellen, van te voren of dagelijks, van een of meerdere dagen.

Gezond evenwicht werk en privé

Volgens schattingen zit zo’n 12 procent van de Nederlanders thuis wegens een burn-out. ‘Hoe drukker ons leven wordt, hoe groter de behoefte aan échte ontspanning. Daarom heeft ‘centrumdelaurier’ deze burn-out vakantie ontworpen. Het zijn nu nog misschien alleen de mensen met heel drukke banen, de managers en ondernemers, die op burn-outvakantie gaan en er bewust voor kiezen afgezonderd van de wereld even helemaal bij te komen van hun hectische bestaan. Zij boeken zo’n reis om op een rustgevende plek hun hoofd en lichaam leeg te maken. Centrumdelaurier biedt iedereen de mogelijkheid, om niet ergens ver weg afgezonderd, maar gewoon hier in Nederland, in het land van Maas en Waal, in een landelijke en rustgevende omgeving, tegen een betaalbaar tarief te genieten , bij te komen en te leren.

Besef dat een gezond evenwicht tussen werk en ontspanning heel belangrijk is in deze tijd.’

Burn-out vakantie voorkomt overspanning.

 

 

 

Share This