Kaart wordt geladen...

Datum/Tijden
zondag 31 mrt 2019
13:00 - 17:00

Locatie
Centrum De Laurier


Sinds kort houden wij zo nu en dan ‘Zondag Middag Opstellingen’.

Deze middag is voor iedereen toegankelijk om op een bijzondere wijze met bewustzijn bezig te zijn.

Hieronder citeer ik een passage uit het boek van Wilfried Nelles ‘Het leven kent geen weg terug’.

Deze passage spreekt mij in het bijzonder aan omdat dit een weergave is hoe ik persoonlijk de mijn groei en bewustwording ‘s proces ervaren heb.

Het bewustzijn kun je niet trainen, niet aanleren en niet toetsen. Je kunt deze ontwikkeling niet eens met je wil aansturen.
Er is niets goeds behalve als je het doet. Je moet het gewoon doen, gewoon durven. Je durft het onbekende binnen te gaan ook al is het met knikkende knieën.
Vrees, angst, onzekerheid, kun je niet opzij schuiven en het is niet goed om ze te negeren. Als ze er zijn is het beter ermee in te stemmen. Maar je hoeft je er niet door te laten leiden. Je kan onzeker zijn en toch de kelder (van het onbekende) ingaan. Wanneer je de angst niet weg wil hebben zal ze zelfs nuttig voor je zijn, zoals alles wat je niet verdringt en niet bevecht, je wakker en aandachtig houdt.

Het is een groeiproces. Groei vindt plaats door de situatie in te gaan en te ervaren en te vertrouwen. Vertrouwen leer je door te vertrouwen. Er is geen andere weg. Het bewustzijn zal groeien wanneer je het steeds weer opzoekt ook al voel je je in het begin nog ongemakkelijk.

Onze manier van opstellen is in eerste instantie een veld van gewenning en oefening en later een veld van groei.
Zondag middag 31 maart 2019 houden wij van 13.00 tot 17.00 uur onze eerst zondagmiddag opstellingen dag. Indien er voldoende belangstelling bestaat zullen we zeker 1x in de maand deze middag blijven organiseren. Kosten 45 euro voor een opstelling en 7,50 euro als representant of belangstellende.

Inge en Leo die deze middag begeleiden hebben diverse opleidingen en trainingen op het gebied van onderwijs, coaching en begeleiding gevolgd. Daarnaast heeft het leven zelf hen verder ontwikkeld op het gebied van bewustwording, groei en spiritualiteit. Zij ondervonden daarbij steun vanuit hun yoga opleidingen, systemisch- en energetisch werk.

Share This