Kaart wordt geladen...

Datum/Tijden
vrijdag 20 dec 2019 until 22 dec 2019
00:00 - 00:00

Locatie
Centrum De Laurier


Geweldloze Communicatie
Geweldloze Communicatie (GC) is het door Marshall Rosenberg ontwikkelde communicatieproces dat je helpt om elk moment, zowel privé als zakelijk, duidelijk te maken wat voor jou belangrijk is en waarom. In het Engels staat dit gedachtegoed bekend als Nonviolent Communication (NVC).
Essentie
Wat gaat er om in jezelf en in je gesprekspartner? What’s alive? Gevoel en behoefte geven aan wat er leeft: het zijn energizers, vaak in tegenstelling tot meningen en oordelen. Vraag twee die de kern van het gedachtegoed vormt: wat kan ik bijdragen om het leven te verrijken?
Gereedschap
De geweldig doelmatige stukken gereedschap van het GC gedachtegoed hebben ons geïnspireerd tot de naam van ons centrum. Vanuit het NL Centrum voor Geweldige Communicatie dragen wij GC over aan iedereen die klare taal wil spreken en schrijven, die het eigen doel in het vizier wil houden en tegelijk andermans en eigen belangen wil meewegen.

Geweldloze Communicatie*
Bij mij leer je steeds vaardiger communiceren. Via Geweldloze Communicatie kom je in je kracht. De kwaliteit van je leven neemt toe, thuis en op je werk. Ik heb teams getraind bij o.a. De Nederlandse Bank, ProRail, CJIB en diverse zorginstellingen. Kinderen op scholen en honderden cursisten via mijn open cursus aanbod, ook bij de Volks Universiteit Utrecht. Ik werk nauw samen met collega trainers.

Blok 3: Innerlijke kracht
Midden in onze dieptetraining gaan we naar de kern. Je maakt 3 dagen (en op de 2de dag in de avond), contact met jouw essentie, schoonheid en kwaliteiten. Want wanneer er geen energie meer in verdediging gaat zitten, komt alle energie vrij voor wat je werkelijk wilt. Voorbij je overtuigingen en oordelende gedachten kom je bij je innerlijke kracht.

Susana Rusch Garciagecertificeerd door
* Geweldloze Communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg: www.cnvc.org

Meer info, klik hier: www.communicatiezin.nl/in-opleiding/

Share This