De zomer voorbij.
Dag lieve zomer, dag lieve schat. Aan de vrolijkheid die jij hebt meegebracht heb ik weer veel gehad. Maar de dagen worden na de zomer korter en nog even dan ben je alweer voorbij, dan gaat het regenen en wordt het kouder. De herfst komt naderbij. Bladeren gaan dan verkleuren, sommige liggen al op de grond. En nu zit ik hier te denken, op deze zomerse dag, wat gaat me dit najaar geven, wat kan en wat mag.

Maandelijkse avond opstellingen met Leo & Inge, najaar 2020.
Eens per maand houden wij een avond voor iedereen die wel dan niet bekend zijn met de diverse vormen van systemisch werk.
De kosten worden laag gehouden om deelnemers (ook mensen met een laag budget) in de gelegenheid te stellen om mee te kunnen doen.
Op deze opstellingen avonden houden wij met behulp van voorwerpen (grondankers) en/of representanten een goed gesprek met ons zelf. We noemen dit interactieve zelfresonantie of identiteit orienteerde trauma therapie.

Een ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het ontdekken van nieuwe landschappen maar uit het ontdekken van nieuwe perspectieven.
– Proust

Wij werken met: a. De filosofische theorie van Bert Hellinger , bekend van familieopstellingen. b. De wetenschappelijke inzichten van professor dr. Franz Ruppert., bekend van opstellingen van het Verlangen. Aangevuld met energetisch werk en elementen uit LIP (levensintegratie proces van Wilfried Nellis) en WIYS (walking in your shoes).

Jouw bijdrage:
Wij vragen € 10,- p.p. voor de tegemoetkoming in de koffie en thee. Wil je graag een opstelling voor het verdiepen, onderzoeken, uitwerken van een vraag/thema/issue dan vragen wij € 25,-
(Alleen voor deze avonden).

Data en tijden:
Maandag 28 september 2020. Inloop van 1900 uur. Aanvang 19.30 einde 22.00 uur

 

Share This